This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

Walne Zebranie Sprawozdawcze Delegatów

Home/Aktualności/Walne Zebranie Sprawozdawcze Delegatów

Walne Zebranie Sprawozdawcze Delegatów

Zarząd Warmińsko-Mazurskiego Związku Piłki Siatkowej na posiedzeniu  w dniu 27 listopada  2017  zgodnie ze Statutem WMZPS podjął uchwałę w sprawie zwołania na dzień 19.03.2018r. Walnego Zebrania Sprawozdawczego.

Zgodnie ze Statutem WMZPS, Delegaci zachowują mandaty do zwołania nowego WZS–W.

Walne Zebranie Sprawozdawcze Delegatów zostanie przeprowadzone w sali konferencyjnej w budynku Warmińsko Mazurskiego Związku Piłki Nożnej przy Al. Piłsudskiego 69a w Olsztynie o godz. 14.00 w terminie pierwszym, zaś, 15:00 w terminie drugim.

Wszelkie informacje, dotyczące Walnego Zebrania Sprawozdawczego, będą zamieszczane na bieżąco  na stronie: www.wmzps.org

Za Zarząd
Jerzy Mróz